Ιταλία, Χριστούγεννα 2005-2006

Μια φοβερή εκδρομή έλαβε χώρα τα Χριστούγεννα του 2005 προς 2006. Από αυτές που θέτουν τα στάνταρντ και τοποθετούν τον πήχυ πολύ ψηλά. Η παρέα λειτούργησε άψογα – πραγματική απόλαυση. Το ταξίδι περιελάμβανε διαδοχικά Ρώμη, Φλωρεντία, λίγο Σιένα, Ουρμπίνο και πίσω στη Ρώμη. Όλα οργανωμένα από εμάς διαδικτυακά, σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων που κράτησε όλο το φθινόπωρο του 2005.

Η Πόπη μας περίμενε στην Ιταλία, ήταν στο Ουρμπίνο για 1 εξάμηνο με Erasmus, ο Χρήστος ακόμη επιμένει ότι μείναμε κοντινότερα στο κέντρο της πόλης στη Ρώμη στο ξενοδοχείο Papavero από ότι αν μέναμε στο κάμπινγκ πίσω από το Βατικανό, η Αιμιλία έχει να καυχιέται ότι όλα ξεκίνησαν στα γενέθλιά της και ότι με την ψυχραιμία της ήταν άξιος PL1 της παρέας, ο Κώστας Π. πολυταξιδεμένος έδειξε στα πιο πολλά σημεία το δρόμο αλλά έφαγε πόρτα – ακόμη αχώνευτη – στην προσπάθεια να νοικιάσουμε αμάξι στη Φλωρεντία, ο Κώστας Μ. πιθανότατα γέλασε περισσότερο από όσο είχε γελάσει σε μια βδομάδα σε όλη του τη ζωή. Κι εγω; Εγώ ακόμη παραμιλώ.

Ιδού και οι αποδείξεις μου:


(μπράβο παιδιά)


("τζουτζούκααα! πότε θα σε ξαναδώ; μακριά σου δε μπορώ…", το έχω και σε video αλλά δε σας το δείχνω)


Από ποιο συγκρότημα είστε καλέ παιδιά;


(να βλέπω πολλά χαμόγελααα)


Να τρως παγωτό πρωτοχρονιάτικα! Αυτά είναι…


Τώρα αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πολύ για κάποιο ανεξήγητο λόγο.


Αυτή μου αρέσει για εντελώς προφανή λόγο!


Τί χρώματα!


Respect…


Ευτυχισμένο το 2006!


Φόρος τιμής στην PL1 της ομάδας…


Και όμως υπάρχει – στο Ουρμπίνο. Μπρρρ…


Σα βγεις στου Πέζαρο το σταθμό
Το τραίνο της γραμμής να πάρεις
Πρόσεχε την ομίχλη, ταξιδιώτη
Μια έκπληξη σε περιμένει εδώ
Θα αργήσεις, θα φλιπάρεις
Χρόνο θα βρεις ν’ ακούσεις Παβαρότι
Κι απ’ το σταθμό στα δεξιά να βγεις, στο πρώτο στενό αριστερά, είναι καφετερία όμορφη καπουτσίνο και γλυκά να αγοράσεις, να κάνουν την αναμονή σου
όμορφη και μην ξεχάσεις, τα εισιτήριά σου να αλλάξεις και να διεκδικήσεις τη διαφορά των χρημάτων όχι πέντε λεπτά πριν η νέα αμαξοστοιχία περάσει!

Γεια και χαρά σε όλους σας παιδιά, όπου κι αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Μέχρι την επόμενη φορά….

(1) PL = Project Leader

εκτύπωση rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!