Ποιος είμαι;

Ελπίζω να προσέξατε ότι ο τίτλος έχει ερωτηματικό και όχι θαυμαστικό. "Ποιος είμαι;" και όχι "Ποιος είμαι!". Δηλαδή, η σελίδα αυτή είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μάθετε ποιος είμαι και όχι να θαυμάσετε το τι είμαι ή να αναφωνήσετε "ποιος είμαι", τελοσπάντων.

Γιατί την ανοίξατε επειδή θέλετε να μάθετε ποιος είναι αυτός που έχει αυτο εδώ το blog. Και, καλά, θα αναρωτηθούν οι γνωρίζοντες, αφού αυτουνού του τη δίνει η όλη μόδα γύρω από τα blogs και σιχαίνεται τον όρο "blogger" – επειδή τον χρησιμοποιούν λες και αναφέρονται σε κάποια ομοιογενή ομάδα ατόμων, ενώ το απολύτως αντίθετο συμβαίνει με τους bloggers, είναι άνθρωποι που μέσα στο internet βρήκαν έναν ελεύθερο και ανεξάρτητο τόπο για να εκφράσουν αυτό που αλλού δε μπορούν – γιατί, λοιπόν, αυτός να φτιάξει ένα blog; Έλεος, έχω φτιάξει τόσα blogs για άλλους! Ποιος τσαγκάρης δε θα έφτιαχνε παπούτσια για τον εαυτό του;

Παρακαλώ, όμως, ας μην υπερβάλλουμε με τα blogs. Μήπως μέχρι πρότινος δεν μπορούσε ο καθένας να έχει την προσωπική του ιστοσελίδα; Μήπως δεν είχε ο κάθε πικραμένος τη σελίδα του στο geocities και το yahoo; Έπρεπε να εμφανιστούν τα blogs για να το κάνει; Μάλλον κάποια απλή αλλά θεμελιώδης συνθήκη ικανοποιείται και το όλο πράγμα έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις! Προσωπικά με βολεύει η διαχείρισή του και αφού, όπως είπα, το έχω ήδη κάνει για άλλους και άρα έχω εμπειρία, μπορώ να το κάνω αποτελεσματικά και για εμένα.

Μου αρέσει, λοιπόν, να φτιάχνω μόνος μου τα παπούτσια μου και όταν είναι δυνατόν με τα δικά μου υλικά και μου αρέσει και να γράφω ενίοτε. Άλλωστε, κάθε μέρα γράφω τόσες γραμμές κώδικα που, τελικά, καλό είναι να γράψω και κάτι σε γλώσσα λίγο περισσότερο human-compatible! Αν είσαι λοιπόν IBM συμβατός συνέχισε να διαβάζεις…

Τέλος πρέπει να υπογραμμίσω πως ό,τι γράφεται σε αυτό το χώρο από εμένα είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη.

Αν δε διασκέδασες με τα παραπάνω και θες πράγματι να μάθεις κάτι για μένα, μπορείς να διαβάσεις το βιογραφικό μου, να χαζέψεις τις φωτογραφίες μου και να μάθεις πράγματα για τη δουλειά μου στο Nevma και τη Δαίδαλος Πληροφορική. Περισσότερα μπορεί να μάθεις και ίσως να καταλάβεις διαβάζοντας το blog αυτό τακτικά, πράγμα που σου συστήνω ανεπιφύλακτα και φοβάμαι ότι υπάρχει πιθανότητα πράγματι να κάνεις, μιας και έχεις φτάσει να διαβάζεις μέχρι εδώ.

Αν θες να προσπαθήσω να σε εντυπωσιάσω με ένα ρητό, τότε διάβασε αυτό: 

"Αν είμαστε αυτό που συνεχώς κάνουμε, η τελειότης τότε δεν θα είναι μια πράξη αλλά μια συνήθεια" (Αριστοτέλης).

εκτύπωση rss 2.0 | trackback | Ping μη επιτρεπτό

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!