Cumaea.gr – Παραδοσιακά σαπούνια, αρωματικά έλαια, κηραλοιφές

9 Σεπτεμβρίου, 2009

Θα έχεις δει στα δεξιά αυτού που διαβάζεις τώρα ένα ωραιότατο banner-άκι που διαφημίζει το cumaea.gr. Σου ανέφερα το site αυτό όταν ενημέρωσα ότι εμείς το κατασκευάσαμε. Θέλω, τώρα με αφορμή το banner αυτό να στο θυμίσω, για να μπεις και να χαζέψεις όλα τα όμορφα παραδοσιακά και απόλυτα φυσικά προϊόντα που έχει να σου προσφέρει κι άμα θες να παραγγείλεις και μερικά από αυτά.

Η "Cumaea" είναι μια μικρή ατομική επιχείρηση, που βρίσκεται στο χωριό Κοίλι, στο δήμο Κονιστρών κοντά στην Κύμη Ευβοίας. Κατασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά σαπούνια από καθαρό ελαιόλαδο, αρωματικά έλαια και κηραλοιφές εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή.

εκτύπωση Κατηγορίες: επαγγελματικά, προσωπικά | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!