Κι άλλη εταιρική υπευθυνότητα από τον ΟΤΕ

6 Μαΐου, 2009

Ποιος μπορεί να αντέξει τόση εταιρική υπευθυνότητα; Χο-χο-χο…

06.05.09 (e-tipos.com)
Νέο «τσουχτερό» πρόστιμο της ΕΕΤΤ στον ΟΤΕ…  ύψους δύο εκατ. ευρώ, επέβαλε στον ΟΤΕ η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), για παραβίαση της νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών και συγκεκριμένα, της υποχρέωσης της εταιρείας ΟΤΕ ΑΕ, ως εταιρείας με σημαντική ισχύ στην αγορά, να τηρεί ανώτατο όριο τιμής στο τέλος παρακράτησης για κλήσεις από συνδρομητές του δικτύου της προς συνδρομητές παρόχων δικτύων κινητής τηλεφωνίας… Ειδικότερα, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο ΟΤΕ, για χρονικό διάστημα 18 μηνών, αποκόμισε από τις κλήσεις από το σταθερό δίκτυό του προς κινητά δίκτυα, «λογιστικό» όφελος, δηλαδή μεγαλύτερα έσοδα από τα νομίμως προβλεπόμενα, ύψους 3.115.000 ευρώ.

Τα έγραψα κι εδώ, φυσικά, να έχουμε όλο το ιστορικό σιγά-σιγά (κι ό,τι υποπέσει στην αντίληψή σας να μου το λέτε)!

Στο site της ΕΕΤΤ, μπορείς να διαβάσεις τι παίζει σχετικά με αυτά τα – ωραία – πρόστιμα. Αλλά, όχι διάβασε τα, για τα 3 τελευταία χρόνια και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου (τα κατέβασα, για να τα "έχουμε"):

Παρατήρησε όλους τους "καλούς πελάτες", τις προσφυγές, το εισπρακτέο ποσό, το εισπραχθέν ποσό. Διάβασέ το, δε θα στο μασήσω, σήμερα δεν προλαβαίνω!

εκτύπωση Κατηγορίες: απόψεις, διαδίκτυο, μουσική | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Κι άλλη εταιρική υπευθυνότητα από τον ΟΤΕ”

Ο/η "george" είπε:

Οι καλύτεροι πελάτες μοιάζουν να είναι αυτοί που έχουν και κάποια σχέση με το δημόσιο! Κοίτα να δεις…

15 Μαΐου, 2009 στις 11:21 πμ

Ο/η "Τάκης Μπουγιούρης » Ολοένα και περισσότερη εταιρική υπευθυνότητα από τον ΟΤΕ" είπε:

[…] συγκεντρώσει κανείς όλα τα πρόστιμα που έχει λάβει ο ΟΤΕ τα […]

6 Φεβρουαρίου, 2013 στις 8:37 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!