Νέα ιστοσελίδα: Κέντρο Λογοθεραπείας “λόγος”

27 Δεκεμβρίου, 2007

Τι όμορφη ιστοσελίδα! Δε συμφωνείς:

Κέντρο Λογοθεραπείας "λόγος" – Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας

Εμείς τη φτιάξαμε!

Ο "λόγος" είναι ένα κέντρο λογοθεραπείας που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και 16 χρόνια με την προσωπική υπογραφή του θεραπευτή λόγου και ομιλίας Γιώργου Φούρλα. Μπορεί κανείς να απευθυνθεί εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά λειτουργικές διαταραχές της επικοινωνίας με τη βεβαιότητα ότι αυτό θα αντιμετωπιστεί με επιστημονικό και επαγγελματικό τρόπο καθώς και με περίσσεια ευαισθησίας. Η ιστοσελίδα του, πέρα από την παρουσίαση του κέντρου και των ανθρώπων που το επανδρώνουν, περιέχει πλούσιο ενημερωτικό υλικό για προβλήματα όπως διαταραχές ομιλίας, γλωσσικές διαταραχές, διαταραχές γραπτού, δυσφωνίες, τραυλισμός κ.α.

Σύντομα θα παρέχεται και μια σειρά από πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες…

Για όποιον ενδιαφέρεται για ολίγα τεχνικά ζητήματα, η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από λογισμικό που διαχειρίζεται την εμφάνιση και το περιεχόμενό της πλήρως, γραμμένο σε τεχνολογίες διαδικτύου Java (server) και Javascript + AJAX + DHTML (client). Το layout της ιστοσελίδας εκτείνεται σε όλο το μήκος του παραθύρου του browser και έχει δοθεί ειδική έμφαση στην ομαλή και ξεκούραστη αναγνωσιμότητα του περιεχομένου.

Δες, εδώ και άλλες – όμορφες – δουλειές, και μην ξεχνάς ότι…

εκτύπωση Κατηγορίες: επαγγελματικά | rss 2.0 | trackback

1 σχόλιο στο “Νέα ιστοσελίδα: Κέντρο Λογοθεραπείας “λόγος””

Ο/η "Τάκης Μπουγιούρης » Nέα ιστοσελίδα: Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού" είπε:

[…] Λογοθεραπείας – "Λόγος", που, φυσικά, πάλι από τα χεράκια μας δημιουργήθηκε. Από σήμερα είναι και αυτό επίσημα στον […]

6 Φεβρουαρίου, 2013 στις 8:47 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!