Σκέψεις για την κυβερνησούλα μας

12 Ιανουαρίου, 2024

Μερικές σκέψεις από την επικαιρότητα των ημερών για την κυβερνησούλα μας:

Ακρίβεια: το πρόβλημα θα ήταν η δημιουργία καρτέλ που θα κανόνιζε τις τιμές και θα έκανε κακό στον ανταγωνισμό, αλλά όχι, ο καταναλωτής δε μπορεί να επιλέξει το φτηνότερο προϊόν, πρέπει η κυβερνησούλα να του τα κάνει όλα φτηνά.

Ακρίβεια: Τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της αισχροκέρδειας – Τι αλλάζει στο βρεφικό γάλα

Κορονοϊός: σας τραβούσαμε το αυτάκι στα δύσκολα αλλά τώρα τα παίρνουμε όλα πίσω και μέλι γάλα γιατί η κυβερνησούλα σας αγαπάει εσάς όμως ειδικά εσάς που δεν πληρώσατε τα πρόστιμα.

Κορωνοϊός: Νέα εκστρατεία για τον εμβολιασμό – Διαγράφονται τα πρόστιμα σε ανεμβολίαστους ηλικιωμένους

Αυθαίρετα: θα τα ρίξει η κυβερνησούλα όλα όλα μα όλα λέμε, αλλά την ίδια μέρα να νομοθετήσουμε και τη δυνατότητα δόμησης όπου ξημερώνει ήλιος.

https://www.kathimerini.gr/society/562821034/provlimatiki-epanafora-tis-domisis-ektos-schedioy-poia-oikopeda-mporoyn-na-chtistoyn/

Τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: να πούμε και μια καλή κουβέντα, γίνονται βήματα προς τα εμπρός αλλά μην τυχόν και δεν μας προστατέψει η κυβερνησούλα από το να γίνουμε παιδομηχανές!

Ομόφυλα ζευγάρια: Το «ναι» Μητσοτάκη στον γάμο, το «όχι» στην παρένθετη μητέρα

ΥΓ: Αγάπη και ελευθερία είναι λέξεις που όταν τις λες πρέπει να τις θες και για τον άλλο, όχι μόνο για εσένα.

εκτύπωση Κατηγορίες: απόψεις, πολιτικά | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!