Αθήνα, άνοιξη, βιοχλαπάτσα

22 Μαρτίου, 2011

Ω, τι ωραίες μέρες μας επιφύλασσε ο καιρός. Πριν δέκα μέρες χιόνιζε και τώρα η άνοιξη μοιάζει να ήρθε για τα καλά. Τι ωραίος λαμπερός ήλιος, τι όμορφη μέρα! Και είναι, αλήθεια, η Αθήνα λίγο πιο όμορφη κι αυτή. Η βόλτα στην Πλάκα ήταν αναζωογονητική. Τα σοκάκια ήταν γεμάτα από κόσμο. Τουρίστριες με λευκά μπούτια γέμιζαν τα μαγαζάκια. Οι μυρωδιές από το γύρο στις ταβέρνες συναγωνίζονταν το ψητό χταποδάκι στα μεζεδοπωλεία. Ένα ακορντεόν από μακριά έπαιζε "Τα παιδιά του Πειραιά". Και "Χσπλάτς", η βιοχλαπάτσα ενός πλανόδιου έσκασε με πάταγο μπροστά στα πόδια μου…

εκτύπωση Κατηγορίες: δε βαριέσαι | rss 2.0 | trackback

1 σχόλιο στο “Αθήνα, άνοιξη, βιοχλαπάτσα”

Ο/η "Κώστας" είπε:

Χαχαχα! Καλό! Εμ, τι να κάνεις, τα έχει αυτά η Αθήνα. Τέλος οι λατέρνες… τώρα έχει βιοχλαπάτσα, χλαπάτσα-αράχνη, χλαπάτσα-ζουζούνι και σκυλάκια που κάνουν τούμπες!

22 Μαρτίου, 2011 στις 10:05 πμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!