Το σπιτόσκυλο – Ξέρει τα πάντα για το σπίτι σου

8 Μαΐου, 2008

Το σπιτόσκυλο είναι ένα blog που μετακόμισε πρόσφατα από το wordpress.com σε ολόδικό του server! Τι είναι; Ας ρωτήσουμε το ίδιο να μας πει (straight from the dog’s mouth):

σπιτόσκυλο, το: Ζώο οικόσιτο (οικόσκυλο), μερικώς εξημερωμένο. Ζει μαζί με την σπιτοσκύλα του σε οροφοσκυλόσπιτο 117 τετραγωνικών (η αγγελία το έλεγε 135) σε ένα από τα φτηνά βόρεια προάστεια. Το ενοίκιο που πληρώνει είναι 800 ευρώ. Του αρέσει να βλέπει τις φωτογραφίες από σπίτια άλλων, και να διαβάζει εφημερίδες με αγγελίες. Ακόμα του αρέσουν οι ταινίες με εκρήξεις, τα σοβαρά κόμιξ και να το χαϊδεύεις πίσω από τα αυτιά.

Λίγα Λόγια Για το Site: Το σπιτόσκυλο ξεκίνησε την ύπαρξή του ως blog (spitoskylo.wordpress.com) τον Οκτώβριο του 2007, γράφοντας για design, real estate, όμορφα σπίτια από όλο τον κόσμο, έπιπλα, κόλπα και ιδέες…

Πώς; Ε, ναι, βέβαια, εμείς το φτιάξαμε κι αυτό!

εκτύπωση Κατηγορίες: δε βαριέσαι, επαγγελματικά | rss 2.0 | trackback

3 σχόλια στο “Το σπιτόσκυλο – Ξέρει τα πάντα για το σπίτι σου”

Ο/η "Tristanos" είπε:

Μπορούμε να βάλουμε κανα patch στον browser να μας κόβει τις διαφημίσεις και τις ταινίες από το blog????

9 Μαΐου, 2008 στις 8:12 πμ

Ο/η "Τάκης" είπε:

Ναι μπορείς να βάλεις το Ultra-Boring-Extension v1.02 ή το Dull-As-Hell-Add-On v2.39,5. Και τα δύο έχουν αναφερθεί ότι συνεργάζονται αρμονικά με το browser και το λειτουργικό. Προτεινόμενη ανάλυση 800χ600.

9 Μαΐου, 2008 στις 10:37 πμ

Ο/η "Tristanos" είπε:

Τακούλη όταν αφήσω αυτόν τον κόσμο για το μόνο πράγμα που θα λυπηθώ είναι που θα χάσω τα σχόλια σου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί ο παράδεισος να είναι γεμάτος με τέτοια. Αλλά εγώ δεν είμαι για εκεί έτσι και αλλιώς.

9 Μαΐου, 2008 στις 11:33 πμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!