On-line αρχεία τύπου

25 Ιανουαρίου, 2008

Ο Θοδωρής μας ενημερώνει για το άνοιγμα στο κοινό των ηλεκτρονικών αρχείων των New York Times και του περιοδικού Atlantic. Το περιεχόμενο που διατίθεται πραγματικά κάνει σαγόνια να πέφτουν. Ακόμη, μας επισημαίνει το post  ενός άλλου τύπου ο οποίος έχει συλλέξει μερικά άρθρα των Times γύρω από πασίγνωστα ιστορικά γεγονότα – ρίξε μια ματιά, έχει πολύ ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να σταθώ, όμως, κυρίως στο εξής δημοσίευμα των Times της 28ης Φεβρυαρίου 1993 με μια από τις πρώτες αναφορές στο "διαδίκτυο" και τις δυνατότητές του. Υπηρεσίες… υπηρεσίες… υπηρεσίες… Αυτές ήταν και είναι η πεμπτουσία του. Εννοώ ότι, θεωρώντας τα πράγματα από κάποια απόσταση, τελικά, ίσως δεν έχουμε παρεκκλίνει πολύ από τον αρχικό στόχο…

εκτύπωση Κατηγορίες: γενικά, διαδίκτυο | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!