nevma.gr

6 Νοεμβρίου, 2007

Εδώ και κάμποσο καιρό έχω επεκτείνει τις δραστηριότητές μου. Όχι ακριβώς τόσο "επεκτείνει", αλλά περισσότερο "οργανώσει".

Καταρχή, εδώ και χρόνια έχω μόνιμη συνεργασία με την εταιρεία Δαίδαλος Πληροφορική, σε τομείς έρευνας και ανάπτυξης του τμήματος πληροφορικής ως μηχανικός λογισμικού (Software Engineer). Είμαι ένας R&D Developer, κυρίως, δηλαδή ένας Rhythm & Dance Developer, όπως μου καταλογίζουν. Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα τα οποία και συνεχίζω, καθώς τελείωνα με το πανεπιστήμιο και τις περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές.

Μαζί με τον Κώστα Φρυγανιώτη και την Πόπη Παπαναστασίου, δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου, φτιάξαμε την ομάδα nevma, την οποία θα βρίσκεται στο nevma.gr. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του διαδικτύου ως ελεύθεροι επαγγελματίες και παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιάσης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, blogs, e-shops, εφαρμογών διαδικτύου κλπ. Θεωρούμε πως έχουμε να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό σε ένα χώρο που έχει αρχίσει να "γεμίζει" από επαγγελματίες που δεν τον αγαπούν και μόνο λίγο τον αξιοποιούν. Το στοίχημά μας είναι ότι η αγάπη μας για τις νέες τεχνολογίες μπορεί να συνδυαστεί δημιουργικά με την αφοσίωσή μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Και κάθε έργο που θα αναλαμβάνουμε θα το κάνουμε προσωπική μας υπόθεση.

Αυτό είναι το μότο μας, η υπόσχεσή μας, η ευχή και η κατάρα μας.

Δυνατό σημείο: απαντούμε σε emails σε χρόνο dt. Αν δεν το πιστεύετε ρωτήστε – απαντούμε στα emails μας πιο γρήγορα από ότι στα SMS.

Κάνουμε αυτή την προσπάθεια, συνδυάζοντας τα δυνατά σημεία του καθενός μας, με ειλικρίνεια και οπωσδήποτε με πολύυυ μεράκι. Καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μια δοκιμή του νεύματος.

ΥΓ1: Η απογοήτευση: nevma δε σημαίνει τίποτε, απλώς μας αρέσει το πως ακούγεται…

ΥΓ2: Σήμα κατατεθέν του νεύματος το ρόμποτρον ή σβούροτρον ή "πώς αλλιώς είπαμε να το ονομάσουμε, Κώστα;"…

εκτύπωση Κατηγορίες: διαδίκτυο, επαγγελματικά | rss 2.0 | trackback

1 σχόλιο στο “nevma.gr”

Ο/η "Kώστας" είπε:

Αγαπητέ Τάκη, πρόκειται φυσικά για το “ρόμποτρον”…όσες προσπάθειες κι αν κάναμε να το ονομάσουμε, ήταν το πρώτο και μόνο που μας ερχόταν πάντα στο μυαλό…
Πρόταση: Γιατί δεν βγάζεις ένα δημοψήφισμα για την ονομασία του.. (ρόμποτροοοονν!!!);

8 Νοεμβρίου, 2007 στις 7:11 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!