Φτιάχνω blogs. Ουγκ!

17 Νοεμβρίου, 2007

Τελευταία έτυχε να φτιάξω καμπόσα blogs, μαζί και να ανακατασκευάσω και το δικό μου (είσαι ήδη μέσα του), όπως εκμυστηρεύθηκα στο παρθενικό μου post εδώ πέρα. Επαγγελματικά μιλώντας εφτιαξα αυτά:

  1. Θοδωρής Γεωργακόπουλος (ίσως όχι καθαρά "επαγγελματικά")
  2. Ανατροπή Τώρα (blog πολιτικής και όχι μόνο αρθρογραφίας)

Επίσης έφτιαξα τα blogs δύο πολύ αγαπημένων μου προσώπων! Ιδού:

Αν θέλεις να φτιάξω και το δικό σου blog να μη διστάσεις να μου το πεις. Θα με πληρώσεις βέβαια. Είμαι πολύ καλός άνθρωπος και θα σου το φτιάξω γρήγορα. Επίσης έχω να θρέψω 23 ορφανά και το μισό μου σόι είναι στο νοσοκομείο ενώ το άλλο μισό στο Δαφνί, και μόνο εγώ έχω μείνει για να τους θρέψω όλους μαζί με τα 45 παιδιά και 32 ανίψια που έχουν από άλλους γάμους, χώρια τις διατροφές που έχω να δίνω κάθε μήνα και τις συνδρομές στο Playboy και το Max. Επίσης είμαι Σέρβος, λαθρομετανάστης, πολιτικός πρόσφυγας κλπ κλπ κλπ…

Αν ψάχνεις για ωραία themes για το blog σου κοίτα εδώ κι εδώ κι εδώ αλλά κι εδώ κι εδώ και αλλού… Αν και θα προτιμούσα να ζητήσεις να σου φτιάξουν ή να σου επεξεργαστούν ειδικά για εσένα ένα theme η Πόπη και ο Κώστας. Και μετά εγώ στο φτιάχνω όπως θες κι όποτε θες!

Ακόμη, αν θες, δες όλες τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει αναλυτικά ή εν συντομία εδώ.

εκτύπωση Κατηγορίες: επαγγελματικά | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!