Bob Dylan – Terra Vibe 29 Μαΐου 2010

18 Μαρτίου, 2010

Διάβασες σωστά. Ο θρύλος είναι ζωντανός και περιοδεύει. Και περνάει και από την Ελλάδα στις 29 Μαΐου στο Terra Vibe! Αν και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην Ελλάδα, οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες της περιοδείας έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του. Ας ελπίσουμε ότι τα μπαράζ ακυρώσεων μεγάλων συναυλιών του περυσινού καλοκαιριού δε θα πλήξουν και το φετινό και ότι οι διοργανωτές στο Terra Vibe θα κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω να φιλοξενήσουν αξιοπρεπώς τον κόσμο που θα μαζευτεί. Γιατί θα μαζευτεί κόσμος (έχω βρεθεί εκεί μαζί με άλλους 25 με 30 χιλιάδες ανθρώπους)! Μέχρι τότε, ανυπομονούμε να μάθουμε λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων και τις τιμές τους.

"With God On Our Side":

εκτύπωση Κατηγορίες: μουσική | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Bob Dylan – Terra Vibe 29 Μαΐου 2010”

Ο/η "popitsi" είπε:

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????

Ok,συνήλθα απ’το σοκ…

θα πάμε έτσι;

18 Μαρτίου, 2010 στις 1:36 μμ

Ο/η "Bob Dylan – Terra Vibe 29 Μαΐου 2010 – Εισιτήρια | Τάκης Μπουγιούρης" είπε:

[…] και επισήμως! Η συναυλία του Bob Dylan στην Ελλάδα, στις 29 Μαΐου στο Terra Vibe – μάλλον, κανείς δεν ξέρει, στην Ελλάδα ζούμε – θα […]

14 Απριλίου, 2010 στις 8:15 πμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!