Πάτρα Αθήνα – Κίνδυνος θάνατος

21 Μαρτίου, 2008

Αν ταξιδεψεις Πάτρα Αθήνα αυτό τον καιρό, από το πάντα θλιβερό οδικό δίκτυο που ισχυρίζεται ότι είναι εθνική οδός, θα εκπλαγείς από τις τεράστιες, κίτρινες, "ενημερωτικές" πινακίδες που σε προειδοποιούν πως στο τάδε σημείο υπάρχει "κίνδυνος θάνατος" ή παρακάτω "μεγάλος κίνδυνος" ή ότι παραπέρα γίνονται "θανατηφόρα ατυχήματα σε όλο το μήκος". Δεν είναι δυνατόν να δεχτείς αυτές τις προειδοποιήσεις χωρίς ένα ελαφρό μειδίαμα. Αποδεικνύεται, όμως, ότι δεν πρόκειται για το κακόγουστο αστείο κάποιας υπεύθυνης αρχής αλλά για project του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας. Το γεγονός ότι καλύφθηκε με δικά του έξοδα σταματάει τα χαμόγελα και δίνει χώρο για τη σοβαρή πλευρά του ζητήματος. Οι πινακίδες, πάντως, είναι απολαυστικές και είναι σπαρμένες σε όλο το μήκος του δρόμου μετά την Κόρινθο:

Για πλάκα δες από το PatraNews το άρθρο για τα παράνομα διόδια και τη συνέχειά του με τη σχετική οδηγία της Ε.Ε. καθώς και την ίδια την οδηγία.

εκτύπωση Κατηγορίες: δε βαριέσαι | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!