Ήμουν “Ήμο”

4 Μαρτίου, 2008

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε ένα πολύ όμορφο αποκριάτικο παρτυ στο μπαρ "Cargo" στο Μαρούσι διοργανωμένο από μερικούς φίλους, οι οποίοι φώναξαν τους από μερικούς δικούς τους φίλους ο καθένας κοκ! To θέμα ήταν "Emo". Οι καλεσμένοι όφειλαν να εμφανιστούν αναλόγως και έτσι και έγινε. Παρακαλώ, ζητούμε την επιείκιά σας… (Εδώ βρίσκεται όλο το φωτογραφικό υλικό και θα εμπλουτίζεται καθώς θα το λαμβάνω).

Review:
"Το παρτυ στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία. Η μουσική ήταν χάλια, μελαγχολική και πνιγερή, σαν τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ευτυχώς, έγινε μια μικρή διακοπή ρεύματος, η οποία μπόρεσε να ρίξει κι άλλο το πεσμένο ηθικό των emo καλεσμένων. Τα ποτά μας χάλασαν όλους. Πήγαμε στενοχωρημένοι και φύγαμε με κατάθλιψη. Οι καλεσμένοι ήταν από αδιάφοροι έως μελαγχολικοί. Δεν παίχτηκε καμία φάση, κανένας δε ζευγάρωσε με κανέναν, όλοι αισθανόντουσαν αποπνικτικά. Τα αγόρια ήταν βαρετά και οι κοπέλες είχαν έρθει κλαμμένες από την απογευματινή κηδεία. Κανείς δε χόρεψε, στα πρόσωπά τους διαγραφόταν η απόγνωση και η απελπισία. Όλη η συγκέντρωση έμοιαζε πιο μάταιη κι από την ίδια τη ζωή. Φεύγοντας έμενες με την αίσθηση ότι η διασκέδαση είναι πολύ υπερτιμημένη έννοια που δεν αξίζει τη σημασία που της δίνεται. Κάθε στιγμή είναι άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος και τα πάρτυ δεν είναι παρά η εορτασμός του. Πιθανότατα δε θα ξαναπεράσουμε ποτέ τόσο άσχημες αποκριές.
Χάλια… χάλια… χάλια…"

εκτύπωση Κατηγορίες: δε βαριέσαι, προσωπικά | rss 2.0 | trackback

6 σχόλια στο “Ήμουν “Ήμο””

Ο/η "popitsi" είπε:

Περάσαμε τέλεια! Ευχαριστούμε Γιώργο, Ξένια και Λορέντζο, και κύριε με την ωραία καφετέρια.

έχασα τον φιόγκο μου… θα κλάψω:”mpou hoo hoo”

5 Μαρτίου, 2008 στις 12:03 μμ

Ο/η "Κώστας" είπε:

Καλά…είσαι πραγματικά πολύ ROCK! Είσαι και emo, αλλά πολύ rock, death metalάς ρε παιδί! Φαντάζομαι οτι θα έριξες πολύ κλάμα…υπομονή! Η ζωή θα γίνει καλύτερη emo-takis.

7 Μαρτίου, 2008 στις 5:17 μμ

Ο/η "Ξένια" είπε:

Τελικά, όλα ήταν αίσχος…όλοι πέρασαν χάλια…τίποτα δεν πήγε όπως έπρεπε…όπως τα είχαμε τόσο καλά προγραμματίσει…
Oh! I’m feeling soooo saaad!!!…Πότε θα το ξανακάνουμε??

7 Μαρτίου, 2008 στις 9:05 μμ

Ο/η "Τάκης" είπε:

Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις επόμενες απόκριες! Αν υπάρχουν ήμο μέχρι τότε. Αλλά και αν δεν υπάρχουν θα βρούμε κάτι άλλο… Πάντως για μερικούς – ή μερικές – φοβάμαι πως το look του Σαββάτου δεν ήταν εντελώς “περαστικό”…

Ας μας φωτίσει ο καλός θεός…

11 Μαρτίου, 2008 στις 5:12 πμ

Ο/η "popitsi" είπε:

τι υπονοείς emo-takis? θες να πεις κάτι για το μαλλί μου; ε; ε;
[ξενάκι περιμένουμε το επόμενο party στην φανταστική αυλή σας 🙂 ]

11 Μαρτίου, 2008 στις 2:24 μμ

Ο/η "ci@o (ή αλλιώς ο emo των λουλουδιών)" είπε:

Χάλια χάλια και πάλι χάλια!!!Αν και κρυφοχαρούμενος περιμένω το επόμενο event, με κάποιους/κάποιες έχουμε και υποχρεώσεις επί πίστας…ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΡΑ!
Όντως για ένα συγκεκριμένο emo με ροζ φούστα τα πράγματα είναι ανησυχητικά…χαίρεται!
Guys ευχαριστούμε για όλα!!!

ΥΓ: Ειρήνη σε όλους!

13 Μαρτίου, 2008 στις 1:03 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!