Πράματα / Σήμερα και πριν

7 Δεκεμβρίου, 2007

Δεν πρόκειτα για άρθρο ή καταχώρηση ή post. Απλά σε καλώ να συνεργαστούμε για να φτιαξουμε μια όμορφη σελίδα που θα φιλοξενείται μέσα σε αυτό το blog! Ξεκίνησα τη σελίδα "Σήμερα και πριν" κάτω από τη στήλη με το χαρακτηριστικό – μη – προσδιορισμό "πράματα" (κοίτα δεξιά, στις δύο βοηθητικές στήλες του blog… ναι, εκεί!).

Ξεκινώ πρώτος και δημοσιεύω τη φωτογραφία μου σήμερα και 25 χρόνια πριν. Λατρεύω τις παλιές φωτογραφίες και τις αναπόφευκτες συγκρίσεις που μοιραία προκαλούν. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να θλιβόμαστε για τα χρόνια που πέρασαν… Και για τις όμορφες στιγμές μας να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα αισθανθούμε το ίδιο για το σήμερα στο τωρινό μέλλον!

Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτό το παιχνίδι, στείλτε μου τις αντίστοιχες δικές σας φωτογραφίες και τα ανάλογα σχόλιά σας και θα τις προσθέσω στη σελίδα αυτή! Παρακαλώ οι παιδικές, τουλάχιστο, φωτογραφίες να είναι "ευπρεπείς", γιατί το internet διάγει περίοδο ύποπτη για τέτοια πράματα (lol).

εκτύπωση Κατηγορίες: προσωπικά | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!