Το βινύλιο ζει – Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus, 5-6 Μαρτίου

26 Φεβρουαρίου, 2010

Το Rock & Roll Circus (Σίνα 21) είναι μια από τις σταθερές αξίες στην Αθήνα όταν μιλάς για μουσικά δισκοπωλεία που επιμένουν να ασχολούνται με το βινύλιο. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό κάνει ένα παζάρι με αφορμή τα γενέθλιά του και δίνει νέους και μεταχειρισμένους δίσκους (βινύλια και CDs) σε πολύ καλές τιμές. Έτσι και φέτος, κλείνοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας, στις 5 και 6 Μαρτίου. Η ανακοίνωση από το blog του:

Το Rock & Roll Circus γιορτάζει τα 10 γενέθλιά του με το ετήσιο Super Dynamic Sale. Το πρώτο Παρασκευοσάββατο του Μαρτίου, στις 5 και 6 Μαρτίου, όλα τα καινούρια και όλα τα μεταχειρισμένα (βινύλια και cd) θα έχουν έκπτωση 30% και 50%, αντίστοιχα! Και όχι μόνο αυτό! Δεκάδες cd και δίσκοι θα σας περιμένουν σε τιμές μεταξύ ενός και τριών ευρώ, για να γιορτάσετε μαζί μας την πρώτη μας δεκαετία με μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα πρακτική που φέτος θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Όσοι λοιπόν επιθυμούν μια αυθεντική βινυλιακή κόπια της Impulse, ένα afro διαμάντι, μια limited library επανέκδοση, ένα private ψυχεδελικό αριστούργημα ή ένα ολοκαίνουριο box set, ιδού η ευκαιρία. Πλήρως επανδρωμένοι σας περιμένουμε για να σας κάνουμε εμείς το δώρο γενεθλίων μας!

εκτύπωση Κατηγορίες: βινύλιο, μουσική, προσωπικά | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Το βινύλιο ζει – Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus, 5-6 Μαρτίου”

Ο/η "Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus – 3, 4, 5 Μαρτίου | Τάκης Μπουγιούρης" είπε:

[…] όπως πέρσι, πρόπερσι και τέσσερα χρόνια τώρα. Nice. Θα είμαστε […]

28 Φεβρουαρίου, 2011 στις 8:36 πμ

Ο/η "Τάκης Μπουγιούρης » Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus 8, 9 και 10 Μαρτίου 2012" είπε:

[…] αντι-πρόπερσι και πρόπερσι και πέρυσι κι ελπίζω και του […]

25 Φεβρουαρίου, 2013 στις 12:18 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!