Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus 7,8 και 9 Μαρτίου (2013)

26 Φεβρουαρίου, 2013

super-dynamic-sale-rocknrollcircus-2013Όπως κάθε χρόνο το Rock & Roll Circus διοργανώνει “sales” τριήμερο με καλές προσφορές σε παλιά (-50%) και νέα βινύλια (-30%):

Μονάχα για τρεις μέρες, Πέμπτη 7, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Μαρτίου, το Rock & Roll Circus φροντίζει να γιορτάσει τα 13α γενέθλια με έναν τρόπο πέραν του καθιερωμένου. Για 6η συνεχόμενη χρόνια, στα πλαίσια του ετήσιου Super Dynamic Sale, όλα τα καινούρια και όλα τα μεταχειρισμένα βινύλια και cd θα έχουν έκπτωση 30% και 50% αντίστοιχα, δεκάδες δίσκοι, cd και 45αρια θα σας περιμένουν σε τιμές μεταξύ ενός και τριών ευρώ! Για πρώτη φορά φέτος, μερικές ακόμη υπερδυναμικές εκπλήξεις θα είναι το δώρο μας για όσους έρθουν να γιορτάσουν μαζί μας! Από τις νέες κυκλοφορίες των Nick Cave και Allah-Las έως τις επανεκδόσεις της Light In The Attic και τα Jukebox Jam επτάιντσα, κι από τις original κόπιες της Impulse και της Stax μέχρι τους κλασικούς psych και blues δίσκους, το Rock & Roll Circus παρουσιάζει ένα ευρύ στοκ στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Εκεί που υπάρχει ένας κόσμος πέρα από το σκληρό δίσκο.

Rock & Roll Circus
Σίνα 21, 10680 Αθήνα
http://rockandrollcircus.wordpress.com/
http://www.facebook.com/events/615182165165399/
210 3620144,  rockandrollcircus@gmail.com

εκτύπωση Κατηγορίες: βινύλιο | rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!