Roger Waters – The Wall Tour 2011 – Και στην Ελλάδα;

27 Απριλίου, 2011

Δεν είναι φήμη. Ή μήπως είναι; Στην επίσημη ιστοσελίδα του Roger Waters έχει ανακοινωθεί ότι το tour "The Wall LIve 2011" θα κάνει και μια στάση στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου! Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι συζητείται η πιθανότητα η συναυλία αυτή να μαγνητοσκοπηθεί. Για αυτό το λόγο γίνεται και ολόκληρη αλλαγή στο πρόγραμμα του tour, μιας και οι δύο συναυλίες στο Μιλάνο εκείνες τις μέρες αλλάζουν ημερομηνίες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τις ακριβείς ημερομηνίες που θα γίνει η συναυλία στην Ελλάδα κι ίσως να μην είναι καν ακόμη βέβαιο ότι θα γίνει τελικά. Πάντως, η ανακοίνωση είναι επίσημη! Και, ω λάτρεις των Pink Floyd, κυκλοφορεί ακόμη η φήμη ότι αν η συναυλία πράγματι μαγνητοσκοπηθεί υπάρχει η πιθανότητα να συνοδέψει στη σκηνή το Roger Waters και ο David Gilmour!

Ο Roger Waters και ο David Gilmour είναι οι δύο ηγετικές φυσιογνωμίες των Pink Floyd αν και οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια κάτω από όχι και τις καλύτερες συνθήκες. Ο Roger Waters βρέθηκε τελευταία φορά στην Ελλάδα στο Terra Vibe το καλοκαίρι του 2006. Το "Wall" είναι ένας από τους σημαντικότερους δίσκους των Pink Floyd αν και αποτελεί στο μεγαλύτερο τμήμα του δουλειά του Roger Waters λίγο πριν η μπάντα χωρίσει.

Keep your fingers crossed!

εκτύπωση Κατηγορίες: μουσική | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Roger Waters – The Wall Tour 2011 – Και στην Ελλάδα;”

Ο/η "george" είπε:

Για να δούμε! Τον πατάω τον όρκο αποχής άμα είναι για λόγου τους!

27 Απριλίου, 2011 στις 10:02 πμ

Ο/η "Roger Waters – The Wall (live) – ΟΑΚΑ, Ελλάδα – 08 Ιουλίου 2011 | Τάκης Μπουγιούρης" είπε:

[…] μου λεςgeorge στο Roger Waters – The Wall Tour 2011 – Και στην Ελλάδα;Roger Waters – The Wall Tour 2011 – Και στην Ελλάδα; | Τάκης […]

2 Μαΐου, 2011 στις 6:14 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!