Bob Dylan – Terra Vibe 29 Μαΐου 2010 – Σήμερα

29 Μαΐου, 2010

Πάμε…

εκτύπωση Κατηγορίες: μουσική, προσωπικά | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Bob Dylan – Terra Vibe 29 Μαΐου 2010 – Σήμερα”

Ο/η "kt" είπε:

Πάντα αγαπημένος ο Bob Τάκη, αλλά από τα παλιά (που είναι μάλλον και τα καλύτερά του τραγούδια) δεν έπαιξε σχεδόν τίποτε στο Terra Vibe. Μήπως ισχύει το “Ου γαρ έρχεται μόνον…”;;

24 Ιουνίου, 2010 στις 12:25 μμ

Ο/η "Τάκης" είπε:

Έχεις δίκιο, έτσι έγινε. Έχω την εντύπωση ότι, κατά κάποιο τρόπο, έχει απεμπολήσει τις πρώτες εποχές. Την πρώτη δεκαετία (που είναι και η αγαπημένη μου). Τότε έκανε επανάσταση χωρίς να το σχεδιάσει. Και πήγε κόντρα στην ίδια του την επανάσταση ταυτόχρονα. Πέρασε πολλές φάσεις και τώρα μάλλον είναι στη φάση που το απολαμβάνει. Ήξερες ότι κάνει tour ασταμάτητα εδώ και δύο δεκαετίες. Το έχουν ονομάσει “The Never Ending Tour”. Οπότε, αυτό που είδαμε ήταν μάλλον άλλη μια απλή, καθημερινή συναυλία για αυτόν. Που την έφερε εις πέρας με απόλυτο επαγγελματισμό, οφείλω να παραδεχθώ. Αλλά αυτό ήταν.

Πάντως εκείνη την ημέρα είδαμε από κοντά το Bob Dylan!

24 Ιουνίου, 2010 στις 12:58 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!