Rock & Roll Circus – Super Dynamic Sale 6,7 Μαρτίου

6 Μαρτίου, 2009

Άργησα να το μάθω… πολύ! Αλλά όχι πιο πολύ από ότι πέρυσι, όπου διάφορα γινόντουσαν μέσα στο κεφάλι μου, και δεν το πρόλαβα καν! Το δισκοπωλείο βινυλίου Rock & Roll Circus στη Σίνα 21 στα Εξάρχεια (πάνω από το Πνευματικό Κέντρο ουσιαστικά, τηλ. 210-3620144) κάνει κάθε χρόνο ένα δικό του παζάρι δίσκων προσφέροντας όλα τα παλιά βινύλιά του με 50% έκτπωση και τα καινούρια με 30% έκπτωση! Φέτος γίνεται στις 6-7 Μαρτίου (ναι, το ξέρω, σήμερα και αύριο δηλαδή)… Με λεπτομέρειες από το blog του:

Το Rock & Roll Circus αψηφά την οικονομική κρίση και δεν επαναπαύεται απ’ τις σειρήνες που διαλαλούν δισκοπωλική άνθηση. Επιμένει να γιορτάζει τα γενέθλιά του με πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο, πιστό στην παράδοση που έχει ξεκινήσει. Και φέτος, με αφορμή τα 9 κεράκια που σβήνει, διοργανώνει το ετήσιο διήμερο Super Dynamic Sale. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου προσφέρει όλα ανεξαιρέτως τα βινύλια και cd’s με έκπτωση 50% στα μεταχειρισμένα και 30% στα καινούργια! Λαχταρούσατε αυθεντικές κόπιες ή νέα καλούδια και μετρούσατε τα κουκιά; Ιδού η ευκαιρία!

Θα σας δω εκεί αύριο το πρωί!

εκτύπωση Κατηγορίες: μουσική, προσωπικά | rss 2.0 | trackback

2 σχόλια στο “Rock & Roll Circus – Super Dynamic Sale 6,7 Μαρτίου”

Ο/η "soundscoop" είπε:

Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus…

Ήταν στις 6 και 7  Μαρτίου και το έμαθα τελευταία στιγμή! Όπως κάθε χρόνο, 50% σε όλα τα μεταχειρισμένα βινύλια και CD και 30& στα καινούρια. Π….

9 Μαρτίου, 2009 στις 3:38 μμ

Ο/η "Τάκης Μπουγιούρης » Super Dynamic Sale στο Rock & Roll Circus 8, 9 και 10 Μαρτίου 2012" είπε:

[…] αντι-πρόπερσι και πρόπερσι και πέρυσι κι ελπίζω και του χρόνου… […]

29 Φεβρουαρίου, 2012 στις 9:50 πμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!