Μαγκιά: “Σου προσφέρω φορητότητα”

9 Φεβρουαρίου, 2009

Πρέπει, λοιπόν, αρκετά μεγάλο τμήμα του ελληνικού καταναλωτικού κοινού να μην είναι καλά ενημερωμένο σχετικά με τα δικαιώματά του ως προς τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Δεν εξηγείται αλλιώς! Και οι διαφημιστικές εταιρείες, ικανότατες στη δουλειά τους, ομολογουμένως, σίγουρα το γνωρίζουν αυτό και το εκμεταλλεύονται με κάθε ευκαιρία. Φορητότητα! Δηλαδή, άμα αλλάξεις εταιρεία τηλεφωνίας, είτε κινητής είτε σταθερής, τότε η νέα σου εταιρεία είναι υποχρεωμένη να σου δώσει τον παλιό σου αριθμό. Δεν είναι "στην ευχέρειά της"! Είναι "υποχρεωμένη" να το κάνει αυτό. Και μάλιστα είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τις διαδικασίες επικοινωνίας και συνεννόησης με την παλιά σου εταιρεία – για να μην χρειαστεί να το κάνεις εσύ αυτό. Εσύ, πληρώνεις ένα μικρό ποσό μόνο, ας πούμε, για να τους αποζημιώσεις για τη διευκόλυνση που σου κάνουν. Και αυτό, η φορητότητα, δηλαδή, είναι νόμος του κράτους. Από το 2002. Διάολε!

Κι ακόμη και σήμερα μας φορτώνουν καθημερινά με διαφημίσεις του στυλ "Έλα στη Μούγκαφον, και θα κρατήσεις το παλιό σου νούμερο" ή "Τώρα, για πρώτη φορά από την Croko-karta, αλλάζεις δίκτυο αλλά δεν αλλάζεις το νούμερό σου. Τι λέτε ρε "νούμερα"! Έκαναν την υποχρέωσή τους προσφορά και μας την πουλάνε.

Το κατέβασα το επίπεδο, συγνώμη, Άνθρωπος είμαι και συγχίστηκα.

εκτύπωση Κατηγορίες: απόψεις | rss 2.0 | trackback

3 σχόλια στο “Μαγκιά: “Σου προσφέρω φορητότητα””

Ο/η "Κώστας" είπε:

Ψυχραιμία! Όλοι μας την έχουμε “μυριστεί” με αυτές τις χαζές διαφημίσεις, όπως και με τις άλλες για την πληθυσμιακή κάλυψη. Παραμύθια! Βρήκαν απλώς κάτι ακόμα το οποιο θα μπορέσουν να διαφημίσουν “ανέξοδα”. Όχι ότι δεν θα πληρώσουν για τον τηλεοπτικό χρόνο, αλλα δεν θα χρειαστεί να προσφέρούν τίποτα στην πραγματικότητα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ακούσουμε και διαφήμιση του στυλ “Γίνετε συνδρομητής και θα έχετε δωρεάν αναγνώριση κλήσεων…”

9 Φεβρουαρίου, 2009 στις 4:46 μμ

Ο/η "karabian" είπε:

Na kai kati kalo pou aksizei na syzitithei Takouli…. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=984425&lngDtrID=252
Afora ta peri anwnymias themata gia ta blogs kai aytous pou ta diathetoyn…

10 Φεβρουαρίου, 2009 στις 1:00 μμ

Ο/η "Τάκης Μπουγιούρης » Ανωνυμία των blogs" είπε:

[…] μου λες karabian σε Μαγκιά: “Σου προσφέρω φορητότητα”Τάκης Μπουγιούρης » Site και eshop: vlassi.gr σε Ιστοσελίδες […]

10 Φεβρουαρίου, 2009 στις 7:05 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!