“Before the devil knows you are dead”

1 Απριλίου, 2008

Απολαυστικό! Αν σου αρέσουν οι ταινίες όπου, εκ πρώτης όψως συνηθισμένοι χαρακτήρες, κρύβουν μέσα τους ακραία στοιχεία, τότε δες το. Ακόμη, δες το αν σου αρέσουν οι έντονες και με βάθος ερμηνείες που όμως φαντάζουν τόσο εκπληκτικά αληθινές. Αξίζει, τέλος για την – άλλη μία – εξαιρετική ερμηνεία του Philip Seymour Hoffman (όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου "Capote" 2006 – και μια βέβαιη υποψηφιότητα για την επόμενη χρονιά, τολμώ να προβλέψω).

*****

εκτύπωση Κατηγορίες: είδα, σινεμά | rss 2.0 | trackback

6 σχόλια στο ““Before the devil knows you are dead””

Ο/η "Tristanos" είπε:

Άλλο ένα report ταινίας χωρίς νόημα… Κανένα σχόλιο και δεν νομίζω ότι το διάβασε και κάποιος εκτός από εμένα. Η κοινωνία περιμένει από τον Τάκη να ασχοληθεί με θέματα ζωτικής σημασίας και αυτός ασχολείται με την τέχνη… Βλακείες. Το μόνο καλό είναι ότι κανουμε και καμμία πράξη για να ξεσκουρζιάζει το μυαλό μας όταν γράφουμε σχόλιο. Βέβαια και αστειεύομαι για να πειράξω λίγο τον Τακούλη.

3 Απριλίου, 2008 στις 9:32 πμ

Ο/η "Τάκης" είπε:

Χωρίς νόημα; Εδώ ολόκληρες οσκαρικές προβλέψεις κάναμε! Και όσο για τις πράξεις αριθμητικής δε θα έπρεπε να παραπονιέσαι, πέρα από το κομπιουτεράκι, δεν έχω βάλει καν πολλαπλασιασμούς ή διαιρέσεις. Όταν θα είσαι γέρος και το μυαλό σου θα έχει κουρκουτιάσει θα με ευγνωμονείς για αυτές τις μικρές καθημερινές “ασκησούλες”…

Και άκου να δεις, θέλω τα βιβλία μου πίσω, τ’ ακούς! “Ακούω” να λες…

3 Απριλίου, 2008 στις 1:38 μμ

Ο/η "Antapokritria apo to Bari" είπε:

Μην ανησυχείς, Τάκη μου! Εγώ τα διαβάζω όλα! Άσχετα αν από ορισμένα (τα τεχνικής φύσεως)δε βγάζω ούτε τα φωνήεντα! Χιχι!
Υ.Γ.:Τελείωσα με τα γελάκια! Μου έχουν μείνει κάτι “χουχου!” και “χωχω!”, αλλά τα κρατάω για το χειμώνα!

3 Απριλίου, 2008 στις 7:33 μμ

Ο/η "Tristanos" είπε:

Βλέπω ότι οι γνώμες διχάζονται… Ελπίζω να μην έρθεις στην δύσκολη θέση να αναρωτηθείς ποίους από τους αναγνώστες σου θα ικανοποιήσεις. Γιατί τώρα μπορεί να σου φαίνεται εύκολο να αποφασίσεις, τώρα θα πεις ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και θα γράψω για τους άλλους και όχι για τον Tριστάνο αλλά με χρειάζεσαι Τάκη και εμένα. Μπορεί να είμαι κάθαρμα αλλά σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας χρειάζεσαι ένα βρωμο-καθαρμα για να κάνεις τις βρωμοδουλειές σου.

4 Απριλίου, 2008 στις 8:02 πμ

Ο/η "Antapokritria apo to Bari" είπε:

Blog δεν ήθελες; Χόρευε τώρα, Τάκη! :-p 🙂

4 Απριλίου, 2008 στις 3:58 μμ

Ο/η "Τάκης" είπε:

Τριστάνος, έχεις δίκιο, τα χαμηλότερα κατακάθια της κοινωνίας είναι και τα πιο χρήσιμα. Δε σε υποτιμώ καθόλου!

4 Απριλίου, 2008 στις 9:40 μμ

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!