Σήμερα και πριν

Αγαπητοί φίλοι, εγκαινιάζω σήμερα αυτή τη σελίδα, την οποία φιλοδοξώ να επεκτείνω με τις δική σας βοήθεια. Αν σας απασχολεί ο χρόνος που περνάει και σας μελαγχολεί γλυκά κάθε όμορφη στιγμή του παρελθόντος, δώστε βάση. Στείλτε μου μια φωτογραφία σας όπως είστε σήμερα και μια όπως ήσασταν παιδί (μικρό παιδί!). Δείξτε μαζί μου την αδιαφορία σας για τα χρόνια που έφυγαν – καλά – και βγάλτε τη γλώσσα στο Χρόνο.

Θα περιμένω τις φωτογραφίες σας με email στο:

t a k i s AT n e v m a . g r (ή δες επικοινωνία)

Φυσικά, με το να μου στείλετε τις φωτογραφίες σας μου δίνετε αυτόματα το δικαίωμα να τις δημοσιεύσω σε αυτό εδώ το blog αλλά μόνο εδώ και μόνο για το σκοπό που περιέγραψα πιο πάνω. Αν το επιθυμείτε προσθέστε και σχόλια που θέλετε να παραθέσω μαζί με τις φωτογραφίες.

Ξεκινώ με τις δικές μου:

(σήμερα.., περίπου)

(ακομη πιο… σήμερα)

(πριν από 25 χρόνια… και όμως!)

Να και η Πόπη:

(σήμερα.., περίπου)

(πριν από 2 δεκαετίες)

εκτύπωση rss 2.0 | trackback

Καθόλου σχόλια μέχρι τώρα!

Ό,τι προαιρείσθε:

Επιτρεπτά (X)HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Εάν προσθέσετε εξωτερικά links στο σχόλιό σας τότε αυτό δε θα εμφανιστεί στη λίστα με τα υπόλοιπα σχόλια έως ότου εγκριθεί από τον υποφαινόμενο, οπότε το νου σου!